Stratis werkt samen met C # Corner om de ontwikkelaarsgemeenschap uit te breiden

Stratis, het blockchain-as-a-service-platform, vergroot het bereik van ontwikkelaars door samen te werken met C # Corner, de grootste, meest actieve groep C # -ontwikkelaars ter wereld.

2 april 2021, Londen, Verenigd Koninkrijk -   Stratis  heeft een nieuwe mijlpaal bereikt door samen te werken met  C # Corner , een 3M + -gemeenschap die werkt aan de vooruitgang van kennis en softwaretechnologie.

De focus van Stratis op het gebruik van Microsoft-technologieën, met name de programmeertaal C #, betekent dat een overvloed aan programmeurs over de hele wereld elkaar nu zullen ontwikkelen en ondersteunen om te bouwen met Stratis Blockchain Technologies

Het partnerschap zal invloed hebben op verschillende activiteiten die de komende maanden worden uitgevoerd, te beginnen met een toegewijd Stratis blockchain-ontwikkelingsteam dat zich richt op het ontwikkelen van praktische use-cases met behulp van Crypto Code. Het ontwikkelingsteam van C # Corner zal zich inzetten voor het leveren van meerdere oplossingen, waarmee uiteindelijk de kracht van het door Stratis ontwikkelde platform wordt aangetoond.

Bovendien zal Stratis samenwerken met C # Corner om elk kwartaal gerichte hackathon-evenementen uit te voeren en prijzenpotten te bieden aan degenen die deelnemen aan het demonstreren van blockchain-use-cases met de slimme contractoplossing van Stratis. Stratis streeft naar een uitgebreid netwerk van ontwikkelaars die functionele applicaties op Stratis kunnen ontwerpen, bouwen en implementeren. De groei van een rijke en goed geïnformeerde gemeenschap van ontwikkelaars zal ongetwijfeld de acceptatie en ontwikkeling stimuleren.

Deze samenwerking introduceert ook het langverwachte Certified Stratis Blockchain Expert-certificeringsprogramma, dat is gericht op degenen die blockchain-oplossingen ontwerpen met behulp van Stratis. De certificering verzekert dat een individu een diepgaand begrip heeft van de kernconcepten van blockchain en hun haalbaarheid, en toont de beste praktijken aan die uiteengezet zijn door het kernontwikkelingsteam van Stratis.

Stratis zal ook een speciaal gebied hebben in de sectie Leren van C # Corner, waar diegenen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van blockchain hun vaardigheden kunnen ontwikkelen door tutorials onder leiding van een instructeur te volgen.

C # Corner: Microsoft-stack-gerichte community

C # Corner , wereldwijd gerangschikt onder 2.800 en opgericht in 2000, is een van de grootste online communities van C #- en .NET-ontwikkelaars. C # Corner bereikt elke maand bijna 5 miljoen ontwikkelaars en biedt dagelijkse updates over nieuws over softwareontwikkeling. C # Corner heeft 1,2 miljoen volgers op Facebook en enkele duizenden volgers op Twitter en andere sociale mediaplatforms.

C # Corner-leden publiceren dagelijks nieuwe inhoud over het leren en bouwen van betere software. Leden delen hun kennis via artikelen, blogposts, forumvragen en loopbaanadvies. C # Corner biedt ook leerinhoud, waaronder video’s, leerhandleidingen, liveshows en organiseert verschillende op ontwikkelaars gerichte conferenties die wereldwijd de meest prominente ontwikkelaarsconferenties zijn. Het C # Corner MVP-programma erkent en beloont technische topexperts en opinieleiders in de ruimte en promoot ze op zijn platform en sociale media.

Ervaren Microsoft-ontwikkelaars leiden het C # Corner-team, waaronder verschillende Microsoft MVP’s, regiodirecteuren en gecertificeerde trainers. Mahesh Chand, oprichter van C # Corner, is 14 keer Microsoft MVP en voormalig Microsoft Regional Director. Chand is ook een gepubliceerde auteur en heeft een half dozijn boeken over C # en .NET uitgegeven.