Incognito-appen har skjult 1 Bitcoin et eller andet sted på Internettet

Den fortrolighedsfokuserede DEX- og Bitcoin-tegnebog har lanceret en Quest-funktion, der beder brugerne om at følge spor og finde QR-koder online for at låse op for skjulte kryptofonde.

Vigtigste takeaways

  • Incognito lancerede en skattejagt for at udforske problemer omkring online privatliv.
  • Ledetråde baseret på fortrolighedstemaer vil føre brugerne til QR-koder rundt på internettet.
  • Skattekister af krypto udbetaler kun belønninger, når nok brugere har fundet koden.

Incognito, et privatlivsprojekt, der giver brugerne mulighed for at beskytte midler og sende Bitcoin anonymt, har taget en ny tilgang til at øge bevidstheden om online privatliv – en scavenger-jagt.

En søgen efter fortrolighed om privatlivets fred

Incognito-appen har nu en Quest-funktion, der viser 16 spor, som brugerne kan løse. Målet er at finde en QR-kode et eller andet sted på Internettet og scanne den i appen for at vinde en belønning.

Quest-privatlivsspillet viser over et dusin kister på skærmen, der hver afslører et fingerpeg, når en bruger trykker på det.

Ifølge Incognito er ledetrådene rettet mod at vejlede spillere „til yderligere at udforske spørgsmålet om privatlivets fred inden for teknologi, både i decentral og traditionel finansiering og endda socialt.“ Ledetråde peger på Ethereums inkognitotilstand, Edward Snowdens Twitter-konto og andre hjørner af internettet, hvor privatliv diskuteres.

Andrey Bugaevski, Incognitos projektleder, fortalte Crypto Briefing:

”Mange mennesker i kryptosfæren har ingen idé om, at de er helt udsatte. Uden at være alarmistisk ønskede vi at henlede opmærksomheden på privatlivsproblemet på en engagerende, interessant måde – og tage brugerne med på en rejse gennem de bedste privatlivsløsninger, der allerede findes der for dem. ”

Skattekister kan kræve, at snesevis af brugere finder en kode, før de åbnes, og på det tidspunkt modtager spillerne tokens, der giver dem mulighed for at dreje et hjul for præmier.

Præmiehjulet åbner den 19. november.

Priserne spænder fra VPN-abonnementer og hardware-tegnebøger hele vejen til en hel Bitcoin. Derudover er deltagerne berettigede til at vinde muligheden for at køre en inkognitoknude og fortsætte med at tjene belønninger for validering af netværket.