BITCOIN HOVERS I HÖGTIDSRAMMOTSTÅND, MEN BULLAR BLIR I KONTROLL

  • Bitcoin såg en stark press högre idag trots viss svaghet igårDär riktmärket för kryptovalutatrender på kort sikt beror till stor del på huruvida tjurar kan vända motståndet till 16 500 dollar
  • En paus över denna nivå skulle öppna portarna för en flytt till regionen $ 17.000
  • De kommande dagarna och veckorna borde ge en seriös insikt i var marknaderna kommer att utvecklas de kommande dagarna och veckorna
  • En näringsidkare noterar nu att kryptovalutan närmar sig en hög motståndsnivå för tidsramen
  • Han tror att där hela marknadstrenderna på kort sikt till stor del kommer att bero på dess reaktion på denna nivå

Bitcoin har visat tecken på styrka under den senaste dagen, med gårdagens svaga nedåtgående trend som resulterat i att den ser en långvarig krångel av sidohandel.

Där de aggregerade marknadstrenderna på medellång sikt i stor utsträckning bör bero på om Bitcoin kan fortsätta att hålla över regionen 16 000 dollar under en längre tid eller inte.

En näringsidkare noterar att även om BTC handlar med en hög tidsmotståndsnivå, tror han att den blinkar styrketecken på sina lägre tidsramar. Huruvida det kan skjuta BTC över $ 16 500 återstår att se.

BITCOIN BÄRAR STRIDAR FÖR ATT FÅ MOMENTUM SOM UPPTREND FORTSÄTTER

I skrivande stund handlar Bitcoin upp drygt 2% till sitt nuvarande pris på $ 16370. Det handlar om det pris som det har handlats under de senaste dagarna.

BTC kunde lägga upp sitt veckoljus nära över $ 16 000, en positiv utveckling för tjurar. Detta var det tredje högsta veckostearinljuset som någonsin sett av kryptovalutan. Det var bara några dollar efter det näst högsta avslutet.

Dess nuvarande styrka kan komma att uppstå till följd av detta.

BTC NÄRSTA NYCKELMOTSTÅND SOM BULLS ROAR

En näringsidkare sa att även om Bitcoin blinkar tecken på låg tidsramstyrka, närmar sig den en hög motståndsnivå för tidsramen som kan sakta upp.

”BTC: HTF precis vid motstånd. Tidigare veckotid testades och vändes om. LTF ser ganska hausse ut. Håll låga 16000-talet (16150-16060) och jag tror att vi kommer att se nya toppar den här veckan. ”

Hur Bitcoin reagerar på dessa nyckelnivåer under hela veckan borde belysa var det kommer att utvecklas under 2020.